Home

Wist u dat wij al ruim 75 jaar bestaan? Schijven Assurantiën is een echt familiebedrijf. Ervaring en deskundigheid zijn doorgegeven van generatie op generatie. Die 75 jaar zijn niet onopgemerkt gebleven, inmiddels zijn wij een welbekend begrip in Sint Willebrord en omstreken.

Verzekeren

Ons team bestaat uit vier specialisten. Daardoor zijn we een kleinschalig, maar zeer persoonlijk kantoor. U kunt van maandag tot en met vrijdag bij ons terecht voor al uw vragen. Of u nu op zoek bent naar een inboedelverzekering of woonhuisverzekering, of een andere verzekering: wij zoeken altijd naar een verzekering met de beste voorwaarden en premie voor u. Wij onderhouden contacten met vele verzekeringsmaatschappijen en stellen zelf de pakketten samen. Tevens bieden wij uitstekende verzekeringsoplossingen voor kleine zelfstandig ondernemers waaronder de ZZP-er.

Sparen en betalen

Bent u particulier en bent u naast verzekeringen ook op zoek naar betaal -en spaaropties? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn namelijk Zelfstandig Adviseur van de RegioBank. Dit is een bank met visie voor de persoon en de regio. U kunt vrijblijvend een gesprek met ons aangaan over onder meer de volgende opties: ‘Plus Betalen’, ‘Maandsparen’, ‘Zilvervloot Sparen (0-18 jaar)’, ‘Eigen Huis sparen’ en de ‘JongWijs’ rekening.
Ga naar onze spaarpagina. Of kijk op de site van RegioBank Adviseurs.