Acties

STAP NU OVER MET UW BETAALREKENING EN KRIJG 100 EURO CADEAU

U krijgt tot 1 maart 2018 maar liefst 100 euro cadeau bij de overstap van uw betaalrekening naar onze RegioBank vestiging Sint Willebrord.

Het werkt als volgt :

Opent u een nieuwe actieve betaalrekening waarop uw salaris / uitkering wordt gestort dan ontvangt u direct 50 euro van ons kantoor. Maakt u vervolgens gebruik van de Overstapservice dan ontvangt u nog eens 50 euro.

Modern bankieren met een ouderwetse service !

Wij zijn een vestiging van RegioBank met spaar-en betaalproducten voor de particuliere klant. Een vestiging zonder kasfunctie. Wij verzorgen voor u een wereldpas waarmee u bij iedere willekeurige pinautomaat terecht kunt. Ook het tijdelijk verhogen van de pinlimiet en betaallimiet in winkels is geen enkel probleem. Met internetbankieren en de Mobiel Bankieren App bent u desgewenst ook verzekerd van de modernste technologie met als grote meerwaarde onze persoonlijke service op kantoor op de momenten dat het nodig is.

Ook voor jongeren hebben we een mooie betaalrekening: de JongWijs rekening met een educatief tintje. Een mooie manier om te leren omgaan met geld!

Wilt u meer informatie over de actie, bel of mail ons of kom langs!

** Dit is een actie van RegioBank vestiging St.Willebrord, Schijven Assurantiën, vraag op kantoor naar de voorwaarden **