Verzekeren

Of u nu een gezin heeft, samenwoont of alleenstaand bent, een vrijstaand huis, rijtjeshuis of appartement bewoond, er graag op uit trekt met de auto, motor of boot, u wilt altijd goed verzekerd zijn.

En zeker niet teveel omkijken hebben naar al uw verzekeringen. Die moeten gewoon hun waarde bewijzen op het moment dat u ze écht nodig heeft.

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zoeken altijd een verzekering met de beste voorwaarden en premie.
Eventueel kunt u kiezen voor een totaalpakket, waarmee u extra pakketkorting verkrijgt.
Wij zijn uw aanspreekpunt in geval van het afsluiten van nieuwe polissen, wijzigingen en schades.

Vooral bij een eventuele schade kunnen wij onze toegevoegde waarde bewijzen!
 

Inboedelverzekering

Een inboedelverzekering is een verzekering die erg belangrijk is als u een woning heeft. Uw inboedel is beschermd tegen alle van buitenkomende onheilen IN de woning, zoals brand, diefstal na braak en vallen of stoten.
Hoewel deze verzekering niet verplicht, is het zeer raadzaam de verzekering te sluiten om uw inboedel te beschermen.
 

Woonhuisverzekering

Een woonverzekering is een verzekering die erg belangrijk is als u een eigen woning heeft. Deze wil u natuurlijk beschermen tegen brand, storm, inbraak, glasschade etc. De woonhuisverzekering wordt meestal icm een inboedelverzekering afgesloten.
 

Aansprakelijkheidsverzekering

Ook de aansprakelijkheidsverzekering is een belangrijke verzekering die eigenlijk tot de standaard behoort. Voor enkele tientjes per jaar bent u verzekerd voor de schade welke U of uw gezinsleden aan een ander toebrengen.
 

Motorrijtuigenverzekering

Heeft u een auto, motor of bromfiets? Dan dient u deze verplicht WA te verzekeren. Wij kunnen u vrijblijvend een offerte verstrekken. Neem hiervoor contact met ons op. Wij hebben zeer aantrekkelijke premies met goede voorwaarden.
 

Recreatieverzekering

Uiteraard hebben wij ook recreatieverzekeringen, zoals reis- en annuleringsverzekeringen (aflopend en doorlopend), of een verzekering voor uw boot, caravan of camper. Voor premies kunt u contact opnemen met ons kantoor.
 

Fietsverzekering

Wij kunnen u ook een fietsverzekering bieden voor allerlei soorten fietsen, dames- of herenfietsen maar ook voor ATB’s, racefietsen of hybrides. Voor de voorwaarden en premies kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Kortom, mogelijkheden genoeg!
 

Delen: