Pretpark Actie!

Onze nieuwe actie start op 1 april 2019 en loopt tot 1 augustus 2019.  Bij het openen van een rekening krijgt u een ticket cadeau  van de Efteling of Toverland.

RegioBank onderscheidt zich van andere banken: een bank in de buurt, altijd bekende gezichten, mooie producten en gunstige tarieven. Onze vestiging richt zich op betalen en sparen voor de particulier. Wij kunnen mooie producten aanbieden voor jong en oud waar we dan ook erg trots op zijn.

Zilvervlootrekening
Een rekening op naam van uw kindje met een variabele rente waarop jaarlijks tot 600 euro kan worden gestort. Bij minimaal 10 jaar sparen wordt er een aanvullende bonus van 10% uitgekeerd.

Eigen Huis sparen
Een rekening met een hoge variabele rente waar bij het spaargeld volledig boetevrij opneembaar is als het wordt gebruikt voor de aankoop van een woning of bouwgrond of aflossing van een hypotheek.

JongWijs rekening
Een educatieve rekening om uw kind te leren omgaan met geld, bestaande uit een spaarrekening (tot het 8e jaar) en een betaalrekening (vanaf het 8e jaar).

Betaalrekening
Uiteraard kunt u bij ons ook een gewone betaalrekening openen. Met een Wereldpas, internetbankieren en de RegioBank app. Ook kunt u gebruik maken van de Overstapservice. En dit in combinatie met onze dienstverlening zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.

Actievoorwaarden Efteling en Toverland actie

  • De actieperiode loopt van 1 april 2019 tot 1 augustus 2019.
  • De rekening moet worden geopend vóór 1 augustus 2019 met een minimaal saldo van 100 euro. U krijgt het ticket binnen 14 dagen na ontvangst van het saldo.
  • Deze actie is een eigen actie van Schijven Assurantien en staat los van RegioBank en ander zelfstandig intermediairs.
    De actie geldt ook voor bestaande RegioBank klanten van ons kantoor die een extra rekening willen openen.
  • Een combinatie van rekeningen is mogelijk maar er worden per persoon maximaal 2 gratis tickets verstrekt.
  • De Zilvervloot en JongWijs rekening zijn echt jeugdrekeningen en kunnen 1x per kind worden geopend en alleen op naam van het kind. Eigen Huis sparen kan door iedereen worden geopend. U dient wel rekening te houden met de spelregels bij opname van het spaarsaldo bij de Eigen Huis rekening. Opname is boetevrij bij de koop van een woning door zoon of dochter, koop van een eigen woning, bouwgrond of het aflossen van uw eigen bestaande hypotheek.
  • Let op de geldigheid van de tickets. Dit verschilt per pretpark.

 

Delen: